ADVERTORIALS

Advertorials

Hier vindt u betaalde artikelen, die niet van de redactie afkomstig zijn, maar door adverteerders zijn geschreven.

Uit 2024
 

 

Uit 2023
 

Geen Wkb-papierwinkel dankzij handige ZR borgingstool

Tegeltotaal 2023 - nr. 5

© TegelTotaal

De Wkb is een mooie stap naar zekerheid over ­kwaliteit. Maar wat deze wet nu voor jou als afbouwer (bijv. tegelzetter of stukadoor) betekent, is vooral onzeker. Het laatste waar je zin en tijd voor hebt is een hele papierwinkel. Daarom is er nu een handige tool waarin je alleen maar foto’s van je werk hoeft te uploaden.

➤ Meer ➤

Individueel design
met Schlüter-Systems

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

Voor specifieke wensen zijn individuele oplossingen nodig. ­Daarom biedt Schlüter-Systems zijn klanten talrijke mogelijkheden om­ ­projecten een eigen accent te geven.

➤ Meer ➤

Uit 2022
 

Schlüter-WorkBox ON TOUR

Tegeltotaal 2022 - nr. 4

© TegelTotaal

In korte tijd heeft de Schlüter-WorkBox naam gemaakt als scholingscentrum voor innovatieve opleidingen in alle aspecten van het tegelzetten. Nu gaat de WorkBox on tour!

➤ Meer ➤

Modulaire Systemen van wedi

Tegeltotaal 2022 - nr. 4

© TegelTotaal

Met het wedi digitale ontwerp vermindert men fouten en heeft men vroegtijdig al een visualisatie voor een klein project tot grote complexe projecten met de maatwerk producten van wedi.

➤ Meer ➤

Uit 2021
 

Uit 2020

Het ICA Design en Inspiratie Center ademt sfeer en ambiance

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

© TegelTotaal

ICA timmert hard aan de weg en in de tegelbranche gaan geruchten over de ingebruikname van het spiksplinternieuwe ICA Design en Inspiratie Center. Eigenaar Kees van den Hoek vertelt over zijn nieuwste plannen en laatste ontwikkelingen van de in Druten gevestigde groothandel.

➤ Meer ➤

ICA aan de vooravond van geweldige ontwikkelingen

Tegeltotaal 2020 - nr. 2

© TegelTotaal

Druten - Zegt het voort, zegt het voort… Het tegelhart van ICA klopt steeds harder en harder en dit is ook de redactie van Tegel Totaal in Italië ter ore gekomen. Het moment is daar om uit de spreekwoordelijke schulp te kruipen en de keramische tegelwereld te laten weten dat ICA in werkelijkheid springlevend is. Dit bewijs wordt onder meer geleverd vanwege het feit dat ICA sinds begin 2019 een spiksplinternieuw pand betrokken heeft in het Gelderse Druten met ruim 12.500 m2 aan overdekte opslag, showrooms en kantoren.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug