ADVERTORIALS

Advertorials

Hier vindt u betaalde artikelen, die niet van de redactie afkomstig zijn, maar door adverteerders zijn geschreven.

Eurovite lijmfabriek

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

Dit jaar hebben wij onze organisatie aangepast en werken wij met een nieuwe zelfstandige directie en organisatie. Waarbij wij dankbaar gebruik maken van de al bestaande ervaring. Want Eurovite Lijmfabriek produceert al sinds 1960 een breed scala aan bouwchemische producten. In de laatste jaren is de vraag naar kwalitatieve producten voor de vakman sterk toegenomen. Ondermeer vanwege milieu-, arbo- en efficiencybehoeftes. In ons laboratorium werken we dan ook onophoudelijk aan nieuwe producten en verbetering van bestaande producten. Met ons moderne en flexibele machinepark kunnen we deze producten snel en met constante kwaliteit produceren. Elke individuele charge wordt gecontroleerd en getest.

➤ Meer ➤

Het ICA Design en Inspiratie Center ademt sfeer en ambiance

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

© TegelTotaal

ICA timmert hard aan de weg en in de tegelbranche gaan geruchten over de ingebruikname van het spiksplinternieuwe ICA Design en Inspiratie Center. Eigenaar Kees van den Hoek vertelt over zijn nieuwste plannen en laatste ontwikkelingen van de in Druten gevestigde groothandel.

➤ Meer ➤

ICA aan de vooravond van geweldige ontwikkelingen

Tegeltotaal 2020 - nr. 2

© TegelTotaal

Druten - Zegt het voort, zegt het voort… Het tegelhart van ICA klopt steeds harder en harder en dit is ook de redactie van Tegel Totaal in Italië ter ore gekomen. Het moment is daar om uit de spreekwoordelijke schulp te kruipen en de keramische tegelwereld te laten weten dat ICA in werkelijkheid springlevend is. Dit bewijs wordt onder meer geleverd vanwege het feit dat ICA sinds begin 2019 een spiksplinternieuw pand betrokken heeft in het Gelderse Druten met ruim 12.500 m2 aan overdekte opslag, showrooms en kantoren.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug