Tegeltotaal 2023 - nr. 3

Advertorial

© Tegeltotaal
© Tegeltotaal

Individueel design
met Schlüter-Systems

Voor specifieke wensen zijn individuele oplossingen nodig. ­Daarom biedt Schlüter-Systems zijn klanten talrijke mogelijkheden om­ ­projecten een eigen accent te geven.

© Tegeltotaal

Schlüter-klanten kunnen al een geruime tijd kiezen uit een breed spectrum van gekleurde coatings voor­ ­aluminium profielen en Schlüter-SHELF planchetten – niet in het minst met de genuanceerde kleurtinten van de Schlüter-­TRENDLINE serie. Daarmee kunnen de producten qua kleur optimaal worden aangepast aan de tegelbekleding. Naast de ­Schlüter-QUADEC,- RONDEC, JOLLY en ­FINEC zijn ­sindskort ook de profielen SHOWERPROFILE-R en ­SHOWERPROFILE-S in het TRENDLINE-kleurenpalet ­beschikbaar.

Toch kan het gebeuren dat onwerpers of opdrachtgevers kleuren buiten het Schlüter-assortiment ­wensen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn, wanneer de corporate-richtlijnen van bedrijven speciale kleuren voorschrijven of wanneer opdrachtgevers bijzondere ideeën willen uitvoeren. Met MyDesign van Schlüter-Systems kunnen nu ook individuele kleurwenden gerealiseerd worden!

Als aanvulling op het uitgebreide kleurenpalet van TRENDLINE is een groot aantal producten vanaf nu ook in een persoonlijk gewenste kleur verkrijgbaar. Er kan nu worden gekozen uit een brede waaier van maar liefst 190 tinten uit het RAL-Classic kleurenpalet.

Maar niet alleen individuele kleuren behoren tot de mogelijkheid. Door middel van de modernste printtechniek kunnen wand- en plintprofielen optimaal aangepast worden aan het design van de tegels. Zo wordt een effectieve randbescherming perfect en harmonisch in het tegeloppervlak geïntegreerd.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
pijltje Advertorials uit 2023
pijltje Advertorials uit 2023 nr. 3
pijltje Individueel design met Schlüter-Systems
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug