Tegeltotaal 2023 - nr. 5

Advertorial

© Tegeltotaal

Wastafels met individueel design

© Tegeltotaal

Voor specifieke wensen zijn individuele oplossingen nodig. Met Schlüter-KERDI-BOARD-W biedt Schlüter-Systems zijn klanten nu de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een designwastafel naar wens te creeëren.

Het voorgevormde wastafelelement van KERDI-BOARD is uiterst licht, kan op maat worden gesneden en onmiddelijk naar wens worden betegeld.

De praktische set bevat alle componenten voor het creëren van een individueel te ontwerpen en te betegelen wastafel, waarbij de armatuur aan de wand wordt geïnstalleerd. Het bestaat uit een voorgevormd element uit hardschuimplaten Schlüter-KERDI-BOARD, passende vormstukken, een afvoeradapter met een
1¼” buitendraad voor de aansluiting op in de handel ­verkrijgbare sifons en een patroon KERDI-FIX montagelijm. De afvoeradapter is voorzien van een vast verlijmde, flexibele KERDI afdichtingsmanchet voor de betrouwbare aansluiting op het wastafel­element en tegen de wand.

De bij de bekleding van de wastafel passende KERDI-LINE-VARIO afwateringsprofielen moeten apart worden besteld. Deze kunnen naar wens worden ingekort, zijn in hoogte verstelbaar en worden met twee eindkapjes geleverd.
Het wastafelelement kan in nissen of hoeken worden geplaatst en ter plaatse worden aangepast door het eenvoudig op maat te snijden. Met de optioneel verkrijgbare wandconsoles ontstaat een vrij zwevende, rolstoelvriendelijke oplossing voor barrièrevrije badkamers. Verder kunnen met 50 mm dikke KERDI-BOARD platen ook steunen voor de wastafel worden gemaakt.

Met KERDI-BOARD-W beschikt de tegelzetter nu over een bouwelement met een waterdicht oppervlak dat dankzij het lichte gewicht gemakelijk te verwerken en te installeren is.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
pijltje Advertorials uit 2023
pijltje Advertorials uit 2023 nr. 5
pijltje Wastafels met individueel design
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug