BLOG

Blogs 2020

Onze weblogs uit 2020

Zomertijd

Weblog april 2020-1

© TegelTotaal

Het is oorlog. Ook al zegt een bejaarde vrouw: Onze mannen werden naar het front gestuurd en wij werden bedreigd. Je hoeft alleen maar twee weken thuis te blijven. Kind is dat zoveel gevraagd?

➤ Meer ➤

Geleende tijd

Weblog mar2020-2

© TegelTotaal

Iedereen is uit het lood. Dus er was eerst lood. Een zwaar bestaan van vechten voor je baan, je familie, geen fouten maken en vooral fit blijven. Net dat vliegtuig halen, die deal sluiten, de deadline halen en je hypotheek op orde krijgen. En dan ineens is het windstil.

➤ Meer ➤

Wat is wijsheid?

Weblog mar2020-1

© TegelTotaal

Friese volhouders hebben we ze de laatste weken liefkozend genoemd. De staf van Julius van der Werf bleef rustig doorwerken aan de lang verwachte huisbeurs vanaf 24 maart. Net als bij de Elfstedentocht: het kon vriezen of dooien. Dus of de gekte zou overwaaien en dan was Julius het enige evenement waar we massaal naar toe konden, of het werd van hogerhand bepaald. Dat laatste is nu gebeurd.

➤ Meer ➤

Geen paniek

Weblog februari 2020-2

© TegelTotaal

De Meubelbeurs in Milaan is uitgesteld vanwege het Coronavirus! Je gelooft het niet. Van april zitten de hotels volgeboekt, hebben bezoekers en exposanten hun reizen gepland en agenda’s getrokken en nu ineens gaat dat allemaal niet door. Vanwege een virus. Ik heb al vanaf december een hotelaanvraag ingediend maar niets gehoord en begrijp dat dit de voorzienigheid was. Dus druk maken nee. We verschuiven de deadline een week voor de architecten special en we zullen er zijn. Omdat de tegelwereld steeds meer richting interior design trekt en Il Salone del Mobile daar de meest begeerde optie voor is om te tonen wat je kunt.

➤ Meer ➤

Bekroning en beloning

Weblog februari 2020-1

© TegelTotaal

Iedereen krijgt wel eens een verrassing waarop je achteraf beschouwd toch ongemerkt op was voorbereid. Het overkwam ons tijdens de Spaanse tegelbeurs Cevisama. Op de ochtend van de persconferentie toch maar even extra verzorgde kleding aan vanwege het persdiner die avond. Stel dat we niet terugkomen in het hotel, dan hoeft de Nederlandse tegelwereld zich niet voor ons te schamen.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Blogs
pijltje Blogs 2020
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug