Tegeltotaal 2020 - nr. 5

ADVERTORIAL

© Tegeltotaal
© Tegeltotaal
© Tegeltotaal

Eurovite lijmfabriek

Dit jaar hebben wij onze organisatie aangepast en werken wij met een nieuwe zelfstandige directie en organisatie. Waarbij wij dankbaar gebruik maken van de al bestaande ervaring. Want Eurovite Lijmfabriek produceert al sinds 1960 een breed scala aan bouwchemische producten. In de laatste jaren is de vraag naar kwalitatieve producten voor de vakman sterk toegenomen. Ondermeer vanwege milieu-, arbo- en efficiencybehoeftes. In ons laboratorium werken we dan ook onophoudelijk aan nieuwe producten en verbetering van bestaande producten. Met ons moderne en flexibele machinepark kunnen we deze producten snel en met constante kwaliteit produceren. Elke individuele charge wordt gecontroleerd en getest.

Foby+ programma

Voor het verlijmen van keramische wand- en vloertegels en mozaïek bestaat een compact en toch compleet Foby+ programma van hoogwaardige producten. Deze producten zijn in ons eigen bedrijfslaboratorium ontwikkeld en geoptimaliseerd. Ze zijn makkelijk verwerkbaar en voldoen aan alle technische normen. Bij projectmatige verwerking kunnen we helpen met advies en met schriftelijke garanties voor deze producten

Private labels

Naast de productie van ons eigen merk is Eurovite Lijmfabriek ook specialist in het produceren van private label producten. Zowel voor de doe-het-zelf markt als voor grote merkhouders, voor fabrikanten en internationaal opererende ketens. De private label activiteiten spreiden zich uit over heel Europa.

Kennis maken?

Wilt u meer weten of kennis maken? Bel of mail mij dan voor een afspraak. Graag vertel ik u online of bij een kopje koffie wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Tom Gorter, algemeen directeur


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
pijltje Advertorials uit 2020
pijltje Advertorials uit TegelTotaal 2020 nr. 5
pijltje Eurovite lijmfabriek
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug