Tegeltotaal 2020 - nr. 2

ADVERTORIAL

ICA aan de vooravond van
geweldige ontwikkelingen

Het prachtige bedrijfspand van ICA in Druten
Het prachtige bedrijfspand van ICA in Druten

Druten - Zegt het voort, zegt het voort… Het tegelhart van ICA klopt steeds harder en harder en dit is ook de redactie van Tegel Totaal in Italië ter ore gekomen. Het moment is daar om uit de spreekwoordelijke schulp te kruipen en de keramische tegelwereld te laten weten dat ICA in werkelijkheid springlevend is. Dit bewijs wordt onder meer geleverd vanwege het feit dat ICA sinds begin 2019 een spiksplinternieuw pand betrokken heeft in het Gelderse Druten met ruim 12.500 m2 aan overdekte opslag, showrooms en kantoren.

In de spiegel kijkende

Zoals alleen de échte kenner zal beamen, biedt ICA een gerichte selectie wand- en vloertegels van topkwaliteit aan, aangevuld met ruim 30 jaar ervaring en een grote schat aan productkennis. De keramische tegelgroothandel, die onder leiding staat van oprichter en ras-Amsterdammer Kees van den Hoek, heeft de afgelopen jaren absoluut niet stilgestaan; al is dit niet direct af te lezen in haar externe communicatie. Directeur Van den Hoek steekt de hand in eigen boezem en beaamt: Het is juist dat wij de afgelopen jaren, beursbezoeken in Italië en Spanje daargelaten, te weinig gedaan hebben aan marketing, communicatie en alle facetten die bij branding horen. Echter, op korte termijn staan er hele mooie dingen gepland bij ICA waar we alle geïnteresseerden en betrokkenen in de komende maanden over zullen informeren.

Voorraad is kracht

In het nieuwe pand huist tegenwoordig een heus designcenter met moodwalls, een bibliotheek en er is inmiddels ook een volledige opererende geprofessionaliseerde afdeling merchandise geïmplementeerd. Momenteel bedient en ontzorgt ICA naast retailers, tegelspeciaalzaken, bouwmaterialen handelaren, tegelzetters, cash&carry bedrijven, ook aannemers, custommade projecten en projecten in de meest brede zin van het woord. De kracht van ICA is dat vanwege haar grote voorraad ze snel op de vraag van klanten en dealers kan reageren.

Revolutie

Tegel-icoon Van den Hoek positioneert zich inmiddels steeds meer en meer op de achtergrond en de interne organisatie heeft inmiddels ook enkele veranderingen ondergaan. Wat dit precies inhoudt zult u lezen in een volgende editie van Tegel Totaal maar het zou volgens ingewijden voor een revolutie op de tegelmarkt moeten zorgen.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
pijltje Advertorials uit 2020
pijltje uit TegelTotaal 2020 nr. 2
pijltje ICA aan de vooravond van geweldige ontwikkelingen
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug