Tegeltotaal 2022 - nr. 4

ADVERTORIAL

© Tegeltotaal

Out of the box

Modulaire Systemen van wedi

© Tegeltotaal

Met het wedi digitale ontwerp vermindert men fouten en heeft men vroegtijdig al een visualisatie voor een klein project tot grote complexe projecten met de maatwerk producten van wedi.

Slim bouwen wordt vanzelfsprekend door productintegratie en-of reductie van bouwmaterialen. Bouwen en installatietechniek worden met wedi 1 oplossing.

Het maatwerk pakket wordt als een lichtgewicht bouwpakket ­aangeboden en is voorzien van bouwinstructie. Van maatwerk I-Board tot aan een complete modulaire cabine.

© Tegeltotaal

Men is verzekerd van optimale bouwsnelheid doordat alles op maat is en op elkaar is afgestemd. De afdichting en montage van het wedi systeem, beperkt gereedschap en de eenvoudige montage maken assemblage tijdbesparend en plezierig eenvoudig.

Geen zorgen. Het product is getoetst volgens de hoogste kwaliteits­toetsingen en voldoet aan de Europese wetgeving en is voorzien van het juiste CE. Bovendien is het milieu impact van het product weergegeven in onze Energie Prestatie Verklaring (EPD) waardoor men deze toepassing kan meerekenen in de milieuprestatie van het gebouw.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Advertorials
pijltje Advertorials uit 2022
pijltje Advertorials uit 2022 nr. 4
pijltje Modulaire Systemen van wedi
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug