Tegeltotaal 2018 - nr. 6

ARTIKELEN

TEG006_2018

Artikelen uit 2018 - nr. 6

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2018, nummer 6

Elegantie en industrieel design

Tegeltotaal 2018 - nr. 6

© TegelTotaal

De vooraan- staande Duitse merken hebben een vaste plek op de Cersaie die elke keer weer verrassend wordt ingevuld met echte premières. Wat dit keer op de beurs getoond werd, is vaak direct leverbaar en bepaalt de toonzetting voor 2019.

➤ Meer ➤

Van Dry Tile tot wastafels

Tegeltotaal 2018 - nr. 6

© TegelTotaal

Agrob Buchtal staat voor optimale bediening van architecten, juist in zwembad- bereik en gevels. Op de beurs lag de nadruk vooral op de vertaling van die kennis naar de particuliere projecten toe. Daarin bestudeert de producent altijd de huidige modeverschijnselen.

➤ Meer ➤

Grohn bestaat 150 jaar

Tegeltotaal 2018 - nr. 6

© TegelTotaal

Bij de Norddeutsche Steingut AG zijn meerdere merken vertegen- woordigd: Steuler, Grohn, Nord Ceram en Kerateam. Ferry de Ruiter en Frits Walraven leggen onvermoeibaar uit welke series bij welk merk horen en zetten het licht voor de bezoekers eerst op groen. De 150ste verjaardag van het bedrijf wordt gevierd met vooral innovaties, zoals de 6 mm tegels uit de serie Kalkstein bij Grohn, verkrijgbaar in heel veel formaten.

➤ Meer ➤

Rako kan vooruit

Tegeltotaal 2018 - nr. 6

© TegelTotaal

Deze Cersaie betekende een doorbraak voor het Tsjechische merk Rako. Jaren is gewerkt aan een goed programma voor particulieren en projecten, met uitgebalanceerde kleursamenstellingen en schitterende replica’s van klassiek keramische ornamenten. Maar dat was niet genoeg om optimaal de klanten te bedienen in een juiste prijsstelling.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2018
pijltje Artikelen uit 2018 - nr. 6
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug