Tegeltotaal 2020 - nr. 5

ARTIKELEN

TEG005_2020

Artikelen uit 2020 - nr. 5

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2020, nummer 5

Duitse ervaring begint door te dringen in de Benelux

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

Eric Pattenier van Ardex heeft zich de afgelopen jaren volledig op het onderwerp ontkoppelen gericht. Hij adviseert vooral over de toepassing van Gutjahr-producten, dat vijf jaar geleden aan de lijmproducent is toegevoegd. In dit vraaggesprek richten we ons specifiek op de mogelijkheden voor het ontkoppelen van keramische vloeren binnen en buiten.

➤ Meer ➤

Directeur Eurovitegroup Hendrik van de Beek wordt adviseur

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

Hendrik van de Beek (57 jaar) zet een stap terug als directeur van de Eurovitegroup, het familiebedrijf dat in 1960 begon met Europese vitaminepreparaten voor de veeteelt. Onder die naam Eurovite werden later verwerkingsmaterialen voor de aannemerij geproduceerd en kwamen daar in 1975 tegels bij. Vanaf dit najaar neemt Hans van Beek de leiding over bij de Groothandel en al vanaf afgelopen april heeft Tom Gorter de Eurovite Lijmfabriek onder zijn hoede. Vanuit zijn rijk aangeklede kantoor in Ede verklaart Hendrik zijn beweegredenen en blikt hij terug op diverse fases onder zijn leiderschap.

➤ Meer ➤

Goed verzorgde Spaanse Dag bij Comet

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

Olé! Wat was dat een fiesta! Als de internationale beurs Cersaie niet doorgaat, wil dat niet zeggen dat er helemaal niks meer gaat plaatsvinden. Bij Comet houden ze niet van stilzitten, pakken ze uit en leggen ze het hele assortiment van Tegelmonsters neer.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2020
pijltje Artikelen uit 2020 - nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug