Tegeltotaal 2020 - nr. 3

NIEUWS

TegelTotaal 2020 nr. 3

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2020 nr. 3

Iconische korsetten

Tegeltotaal 2020 - nr. 3

© TegelTotaal

Bij Comet komen er steeds meer merken bij, zoals Cerrad en Nowa Gala à Polen. De serie Modernism van Paradyz Ceramica is in Polen genomineerd voor de internationale EDIDA 2020-prijs. Dit is een prestigieuze wedstrijd waarin redactieteams uit 25 landen in 13 categorieën één project nomineren. Het leidende element hierin zijn de iconische korsetten die zijn gemaakt in samenwerking met de gewaardeerde ontwerper Maja Ganszyniec.

➤ Meer ➤

DecoDesign als aanvulling op tegelwerk

Tegeltotaal 2020 - nr. 3

Forbo Eurocol breidt de surface finishing-productenlijn verder uit met DecoDesign. Dit is een decoratieve coating voor vloer en wand op basis van een watergedragen acrylaatcoating welke wordt opgespoten met SprayCoat, voor een uniek dessin. Het vormt een goede aanvulling op het bestaande productaanbod voor het verlijmen en voegen van tegels.

➤ Meer ➤

Bedrijfskantine wordt ­restaurant

Tegeltotaal 2020 - nr. 3

© TegelTotaal

In Veenendaal zijn al meerdere traverses ontstaan waarbij een kantorencomplex voorzien is van onder meer horecagelegenheden op de begane grond. In een samenspel met Estere Ceramica die al eerder in dit soort projecten adviseerde, is een ontwerp uitgevoerd van King Kongs uit Eindhoven. Dit duo is gespecialiseerd in restaurantinrichtingen

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 3
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug