Tegeltotaal 2018 - nr. 2

TegelTotaal 2018 nr. 2

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2018 nr. 2

Nieuwe agent-schappen voor Erik van der Meijde

Tegeltotaal 2018 - nr. 2

© TegelTotaal

Erik van der Meijde, voorheen agent van Peronda, heeft sinds dit jaar het Spaanse tegelmerk El Molino onder zijn hoede. Daarnaast is hij agent van Spark Vision, voor zowel Nederland als Spanje.

➤ Meer ➤

XXL denken en doen bij Ardex

Tegeltotaal 2018 - nr. 2

© TegelTotaal

In het trainingscentrum van Ardex werden in maart op vijf achtereenvolgende dagen elke dag een tiental tegelzetters getraind om met de XXL dunne platen om te gaan. Dankzij Laminam die de tegels in het formaat van 1000 x 3000 x 5 mm verzorgt, kan Ardex in de praktijk de tegelzetter de fijne kneepjes leren van het werken met XXL-platen.

➤ Meer ➤

Rijvo tegelhandel wordt Rijvo Interieur & Afbouw

Tegeltotaal 2018 - nr. 2

Per 1 maart 2018 is Rijvo Interieur & Afbouw de nieuwe naam van Rijvo Tegelhandel. Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot totaalpartner op het gebied van wonen en interieur, mede door de overname van badkamerspecialist Topsanitair en het samenwerkingsverband met Emporio Lifestyle.

➤ Meer ➤

Gouden greep

Tegeltotaal 2018 - nr. 2

© TegelTotaal

Met webercolor premium is de tegelvoeg 100% bestand tegen vlekken van koffie, thee en wijn. Bovendien biedt dit voegmiddel de beste bescherming tegen schimmels, bacteriën en algen. Dit alles dankzij de laatste innovatieve technologieën. Ideaal voor vloeren en wanden in natte ruimten, zoals badkamers, keukens en zwembaden.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug