Tegeltotaal 2018 - nr. 2

NIEUWS

Nieuwe agentschappen voor Erik van der Meijde

© Tegeltotaal

Erik van der Meijde, voorheen agent van Peronda, heeft sinds dit jaar het Spaanse tegelmerk El Molino onder zijn hoede. Daarnaast is hij agent van Spark Vision, voor zowel Nederland als Spanje.

Het Zweedse bedrijf is sinds 2000 actief in het ‘bouwen’ van digitale showrooms, aanvankelijk voor de autobranche, maar de 3D-programma's zijn al sinds een jaar of vijf vertaald naar de tegel- en sanitairwereld. Marazzi, Peronda, Saint Gobain, Raab Karcher, Grespania, Aparici en andere grote tegelproducenten maken er al gebruik van.

Van der Meijde: Ze leveren een digitale showroom waarmee de klant kan experimenteren in keuzemogelijkheden. Dat is niet nieuw, maar met Spark Blueprint en Cloud Render kan een showroomverkoper in maximaal vijf minuten een badkamerproject tekenen in het bijzijn van de klant. En dat zonder noodzaak van enige diepgaande kennis van dit soort programma's of een speciale cursus.
Zo houdt Cloud Render in dat je na het tekenen van een badkamer het project kan mailen naar de server in Zweden en binnen een minuut een email terug krijgt met een zeer realistische foto van je badkamer.

Het programma is zowel gericht op de fabrikant als op de retailer. Van der Meijde zorgt er voor dat de product parameters en beelden van een producent geupload worden bij de retailer.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 2
pijltje Nieuwe agentschappen voor Erik van der Meijde
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug