Tegeltotaal 2018 - nr. 2

NIEUWS

Gouden greep

© Tegeltotaal

Met webercolor premium is de tegelvoeg 100% bestand tegen vlekken van koffie, thee en wijn. Bovendien biedt dit voegmiddel de beste bescherming tegen schimmels, bacteriën en algen. Dit alles dankzij de laatste innovatieve technologieën. Ideaal voor vloeren en wanden in natte ruimten, zoals badkamers, keukens en zwembaden.

Deze webercolor premium is voorzien van Protect 3 en Pure Clean technologie, waardoor voegen schoon en fris blijven. Daarmee blijkt het een zeer kindvriendelijk product. Schimmelreinigingsmiddel of voegenverf om de tegelvoegen schoon te houden, zijn hiermee overbodig geworden. Ook algen op de voegen van buitentegels behoren volgens de producent
tot het verleden.

Het lijkt dus een gouden greep, deze webercolor premium. En dan hebben we nog niet eens vertelt dat de voeg de chemische resistentie van een epoxyvoeg benadert. Hij blijft echter wel degelijk cementgebonden met diezelfde verwerkbaarheid. Weber Beamix heeft een campagne ingezet om iedereen te overtuigen dat je met dit baanbrekende product goud in handen hebt.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 2
pijltje Gouden greep
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug