Tegeltotaal 2021 - nr. 3

NIEUWS

© Tegeltotaal

Uitbreiding Uzin Utz

Bij Uzin Utz dat onder meer het merk Codex voert, liggen de nieuwbouwplannen klaar. Eind 2024 zullen de nieuw te bouwen poederfabriek en het nieuwe logistieke centrum in gebruik genomen worden. Omdat duurzaamheid een belangrijk speerpunt is voor Uzin Utz, is er bij de nieuwbouw onder meer veel aandacht voor gebruik van duurzame materialen, het gebruik van duurzame energiebronnen en voor biodiversiteit.

Om de biodiversiteit in en om de nieuwe productielocatie vorm te geven, werkt Uzin Utz onder andere samen in het project AdoptIDee met scholieren uit groep 6 en 7 van de Haaksbergse basisschool. Zij worden direct betrokken bij de biodiversiteit en de dieren die in hun gebied huizen.

Snel bestellen

Onder de relaties van Uzin Utz Nederland wordt de behoefte naar snel en eenvoudig bestellen steeds groter. Op het gewenste moment bestellen, elke dag van de week, met daarbij direct inzicht in het ruime assortiment, wie wil dat nou niet? Eerder dit jaar lanceerde Uzin Utz een online bestelplatform voor de parketteur.
Vanaf nu kunnen ook de gebruikers van Codex-producten uit de projectinrichting, vloerenbedrijven en de tegelbranche profiteren van online bestelgemak. In de nieuwe gebruiksvriendelijke webshop voor Uzin en Codex-producten is handige informatie te vinden en kunnen relaties hun eigen bestelhistorie bekijken. Daarnaast zijn voorraden en prijzen direct in te zien tijdens het bestellen. En bestellingen die voor 12.00 uur worden gedaan, levert Uzin Utz al de volgende werkdag op locatie.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 3
pijltje Uitbreiding Uzin Utz
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug