Tegeltotaal 2020 - nr. 6

NIEUWS

Nieuwe Villeroy & Boch app

© Tegeltotaal

Van het eerste gesprek met de klant tot en met de installatie van het product: de nieuwe Villeroy & Boch app brengt alle relevante productinformatie samen. De app ondersteunt installateurs, showroompersoneel, planners en architecten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij is beschikbaar voor PC’s, smartphones en tablets.

Alle informatie bij de hand

In de app is de productinformatie terug te vinden van alle collecties en productcategorieën. In een paar klikken is het juiste product snel gevonden met de daarbij horende gegevens: actuele prijzen, technische gegevens, montagehandleidingen en installatievideo’s. Ook geeft de app advies door bijbehorende en bijpassende producten te laten zien. Op locatie helpt de barcode­scanner om direct het product terug te vinden.
Dankzij de productconfigurator kan men zelf productsets samenstellen. Kies uit diverse kleuren en modellen of overtuig uw klanten met een 360 graden panoramaweergave van de hele badkamer. Alle ontwerpen kunnen opgeslagen worden in mappen, waardoor het later eenvoudig opnieuw te raadplegen is.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 6
pijltje Nieuwe Villeroy & Boch app
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug