Tegeltotaal 2020 - nr. 6

NIEUWS

TegelTotaal 2020 nr. 6

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2020 nr. 6

Nieuwe Villeroy & Boch app

Tegeltotaal 2020 - nr. 6

© TegelTotaal

Van het eerste gesprek met de klant tot en met de installatie van het product: de nieuwe Villeroy & Boch app brengt alle relevante productinformatie samen. De app ondersteunt installateurs, showroompersoneel, planners en architecten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij is beschikbaar voor PC’s, smartphones en tablets.

➤ Meer ➤

Nieuwe website Agrob Buchtal

Tegeltotaal 2020 - nr. 6

© TegelTotaal

Schöner, schneller, smarter! Onder deze noemer prijst Agrob Buchtal haar nieuwe website aan: agrob-buchtal.com. In de tijd dat er minder lijfelijk (nou ja, lijfelijk? Liever niet, het is geen knuffelclub!) persoonlijk contact mogelijk is met klanten, is deze site met hoge voorrang ontworpen.

➤ Meer ➤

Vier Bostik Premium Aware ­lijmen en kitten in bezit van EPD

Tegeltotaal 2020 - nr. 6

© TegelTotaal

Medio 2019 introduceerde Bostik als eerste in de branche een assortiment lijmen en kitten waarvan ieder product minimaal één onafhankelijke duurzaamheidcertificering heeft, in combinatie met de hoogst beschikbare kwaliteit: Bostik Premium Aware. Vier producten zijn nu ook in bezit van een EPD, de internationaal erkende milieuproductverklaring.

➤ Meer ➤

Comet tekent ­contract voor Criaterra

Tegeltotaal 2020 - nr. 6

© TegelTotaal

Ook de tegelbranche heeft te maken met de drang naar duurzaamheid. Een voorbeeld hiervan is Criaterra Earth technologies, waarvoor Comet International Agency zeer recent als eerste een agentschapscontract heeft getekend

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 6
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug