Tegeltotaal 2021 - nr. 4

NIEUWS

Showroom klaar voor nieuw begin

Peter van den Maagdenberg
terug bij Gebo

Net gerealiseerde badopstelling met Casalgrande Padana
Net gerealiseerde badopstelling met Casalgrande Padana

Vanaf 1 oktober treedt Peter van den Maagdenberg aan als algemeen directeur bij Gebo Groothandel & Agenturen. Hij was hier 11 jaar geleden al commercieel directeur. Nu de huidige directeur Hendrik van de Beek zich meer naar de achtergrond terugtrekt, zorgt deze ervoor dat het geheel zorgvuldig wordt overgedragen. Dat betekent onder meer dat de gehele showroom nog verder vernieuwd is.

 

Aan de slag

Na de functie van vestigingsdirecteur (CCO) van MediaMarkt Enschede, Apeldoorn, Deventer en Hengelo, keert Peter terug op zijn oorspronkelijke honk. Het is natuurlijk fantastisch zoals ik hier ontvangen wordt, luidt zijn eerste reactie. Ik popel om daar aan de slag te gaan, maar dan wel met beide benen op de grond. Daarmee bedoel ik dat ik nu slechts kan zinspelen op wat ik zou willen realiseren. Straks gaat het pas echt beginnen.

Hovenier

Als algemeen directeur zal hij de verkoop als uitgangspunt nemen en daar het accent op leggen. Klanten ondersteunen vormt de eerste doelstelling. Dat gaat dus ook in het aanreiken van oplossingen voor buiten. We blijven niet steken waar de tegelverwerker ophoudt. Als de hovenier het daar overneemt dan moeten we hem ook goed bedienen. Daar zijn we al de nodige jaren mee bezig. Er is een schitterend boekwerk voor buiten gemaakt. Daarmee willen we onze klanten, maar ook de opdrachtgevers inspireren. We willen deze speciale vakgroep apart benaderen.

Nieuwe badkamerhoek met Marmoker
Nieuwe badkamerhoek met Marmoker

Juiste benadering

Het is een van de manieren om elke doelgroep van de juiste benadering te voorzien. Gebo heeft daarbij als voordeel dat het van veel privé projecten buiten beeldmateriaal mocht verzamelen. Daarmee is een realistisch beeld ontstaan van terrassen en balkons in Nederland.

Gas geven

Of het nu buiten of binnen betreft, het gaat om de middelen die je hebt om direct doel te treffen. Dat geldt dus ook voor het aansturen van projecten; daar moet je uiteenlopende voorstellen voor op tafel leggen. Ik wil daar zeker gas geven. Nadat ik weer helemaal geland ben in Ede, met de nieuwe showroom waar het merk Casalgrande Padana prominent naar voren komt. Na de beurs Cersaie zullen nieuwe series worden opgenomen, waarmee ik me volop mag bemoeien.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 4
pijltje Peter van den Maagdenberg terug bij Gebo
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug