Tegeltotaal 2021 - nr. 5

DEMO DAGEN

Veel demonstraties zoals bij de huisbeurs

Geslaagde demo dagen
Julius van der Werf

Coba demonstreert mortels
Coba demonstreert mortels

In de huidige tijd moet het meezitten als je een evenement organiseert. Dat geluk speelde Julius van de Werf in de kaart met de recent gehouden Demo Dagen.

Matthijs Pronker

Veel van de relaties konden in Sneek en Groningen de laatste noviteiten zien. Niet alleen op het gebied van tegelverwerking. Hoe groot het succes was, mochten we horen van John Bijker, nauw betrokken bij de vestiging in Groningen.

Mazzel

We hebben echt mazzel gehad, in alle opzichten. Omdat het om een doorstroom-event ging, was de green card niet nodig, zelfs temperaturen hoefde niet, aldus een enthousiaste John. En dan ook nog schitterend weer, waardoor we voor heel wat praktische demo’s uitstekend naar buiten konden. Bezoekers troffen er een presentatie in de lijn van de eerdere huisbeurzen. Zo waren er demonstraties van Coba. als het om lijmen en voegen ging. Specialisten van Mapei lieten nog eens zien hoe gemakkelijk er valt te werken met epoxymortels. Bij Eurocol lag het accent op Fibercoat, een vezelversterkt afdichtingsproduct.

Vertrouwd

Natuurlijk was Peter Trommel er voor Schlüter en een vertegenwoordiging van Moeller Stone Care. Vertrouwd stond Patrick Verhoeven gereedschap van Raimondi te demonstreren en was er ruimte voor Rubi Benelux. Maar ook Gerrit Medema legde op zijn enerverende manier de mogelijkheden van het Tegelvast-pakket uit. Er was een stand van Aquaberg voor renovatieputten en ook één voor Rens vloerverwarming. Mooi te zien dat de interesse voor het verwerken van tegels even goed aanwezig was bij onze showroomhouders als bij de ZZP-ers. Wat goed als je mensen van een badkamer speciaalzaak alle aspecten van de tegelafwerking in zich ziet opnemen. Nog gemotiveerder nemen ze wat ze bij ons zagen mee bij hun calculaties. Zo stelt John overtuigend, wetend dat de banden met alle klanten verder zijn aangehaald.

Nieuwe showroom

En natuurlijk waren er ook bezoekers die de nieuwe showroom kwamen bekijken, die net als in Sneek grondig is aangepakt. In Groningen beschikken ze nu over een modelwoning met zitkamer, badkamer en keuken. Ook deze is ontworpen door architect Arjan Kremer.
Natuurlijk komen velen om ook gezellig even een stukje te eten. Als je dan die goede sfeer ziet, is het jammer dat we op het ogenblik moeilijk kunnen zeggen wanneer we weer zulke dagen kunnen houden. Voorlopig zijn deze heel geslaagd geweest.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2021
pijltje Artikelen uit 2021 - nr. 5
pijltje Geslaagde demo dagen Julius van der Werf
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug