Tegeltotaal 2021 - nr. 4

PERSONALIA

Jelle de Vries terug bij ICA groep

Met ingang van 1 oktober 2021 zal de 52-jarige Jelle de Vries de functie Managing Director gaan bekleden bij de ICA groep. Samen met CEO en eigenaar Kees van den Hoek zal De Vries de dagelijkse leiding van de organisatie voor zijn rekening nemen om hiermee de ambitieuze groeidoelstellingen van de ICA Groep te kunnen verwerkelijken.

De Vries en ICA zijn geen onbekenden voor elkaar; zo startte hij in 1992 als accountmanager zijn loopbaan bij het destijds in Amsterdam gevestigde bedrijf. Vijf jaar hierna besloot De Vries zijn horizon te verbreden en maakte de overstap naar de IT-wereld. In de corporate-wereld deed De Vries ervaring op met organisatietransformaties, waarin hij succesvol wist te anticiperen op de steeds veranderende markten.

De combinatie van ondernemerschap en internationale corporate ervaring maken De Vries tot een ideale allround Managing Director. CEO en eigenaar Kees van den Hoek spreekt dan ook van een cirkel die rond is en verwelkomt de ‘verloren zoon’ terug op het oude nest.
Nou ja dat oude nest zit intussen wel in andere veren, met een grotere showroom dan ooit.

Interim manager Antoon Leurs heeft inmiddels met pensioen het bedrijf verlaten.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Personalia
pijltje Personalia 2021
pijltje Personalia Tegeltotaal 2021 - 4
pijltje Jelle de Vries terug bij ICA groep
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug