Tegeltotaal 2021 - nr. 1

PERSONALIA

Personalia Tegeltotaal 2021 - 1

Thijs de Boer verlaat Intercodam

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Accountmanager Thijs de Boer gaat Intercodam verruilen voor een werkkring als Senior Lighting bij de verlichtingsexpert Flos. Door zijn verleden bij diverse design studio’s als Piet Boon Kitchen, TKI en Bert Franken ontwerp en realisatie, heeft hij veel ervaring met verlichting binnen de projectwereld.

➤ Meer ➤

Nieuwe gezichten aan de Amstel

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

Het team van Intercodam aan de Amstel kent een drietal nieuwe gezichten. Florien Ligthart (31 jaar) is aangetreden als accountmanager Projecten & Retail met het accent op architecten. De afgelopen jaren werkte Florien als interior designer voor internationale kunstbeurzen, tijdelijke en permanente architectuur.

➤ Meer ➤

Hecht MT bij Gebo krijgt de leiding

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

De nieuwe directeur Hans van Beek heeft het management team van Gebo uit Ede verlaten. Nu de oprichter van de Eurovitegroup Hendrik van de Beek met ingang van dit jaar een meer adviserende taak heeft, blijkt het huidige team goed in staat om het bedrijf te leiden. Het maakte een eenkoppige directie in feite overbodig en op deze wijze kunnen verschillende taken van elkaar overgepakt worden.

➤ Meer ➤

Aanvullende uitdaging!

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Klaus Bartmann heeft sinds afgelopen najaar naast zijn huidige functie als Manager Schönox Nederland bij SIKA Deutschland, de functie van Sales Manager Distributie aangenomen. Klaus is in januari 1987 begonnen op de afdeling Schönox Technical Service en kreeg een jaar later West-Nederland als buitendienstmedewerker onder zijn hoede.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Personalia
pijltje Personalia 2021
pijltje Personalia Tegeltotaal 2021 - 1
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug