PERSONALIA

Personalia 2021



Michael Burkel als nieuwe agent

Tegeltotaal 2021 - nr. 5

© TegelTotaal

De Nederlandse tegelwereld is weer een agent rijker in de persoon van Michael Burkel. We kennen hem vooral als een van de managers bij Comet.

➤ Meer ➤

Maarten Smoes bij Kraaijenzank

Tegeltotaal 2021 - nr. 5

© TegelTotaal

Kraaijenzank Agenturen heeft in Maarten Smoes een nieuwe accountmanager gevonden. Maarten heeft veel ervaring binnen de tegelwereld vanuit een loopbaan als regio-projectmanager bij Sphinx Trega, gevolgd door een functie relatiebeheer in Oost-Nederland bij Julius van der Werf, waar Maarten dertien jaar prettig heeft samengewerkt, zeven jaar als regio-vertegenwoordiger en de laatste zes jaar als key accountmanager.

➤ Meer ➤

Nieuw bloed bij Rako Nederland

Tegeltotaal 2021 - nr. 4

© TegelTotaal

Kees Bootsman heeft al jaren het voortouw in de begeleiding van het Tsjechische bedrijf Rako, zowel in de Benelux als omringende landen. Door de groei van Rako Lasselsberger moest er duidelijk mankracht bij.

➤ Meer ➤

Jelle de Vries terug bij ICA groep

Tegeltotaal 2021 - nr. 4

© TegelTotaal

Met ingang van 1 oktober 2021 zal de 52-jarige Jelle de Vries de functie Managing Director gaan bekleden bij de ICA groep. Samen met CEO en eigenaar Kees van den Hoek zal De Vries de dagelijkse leiding van de organisatie voor zijn rekening nemen om hiermee de ambitieuze groeidoelstellingen van de ICA Groep te kunnen verwerkelijken.

➤ Meer ➤

Patrick van de Velde bij Kebo

Tegeltotaal 2021 - nr. 4

© TegelTotaal

Een oude bekende in het vak, Patrick van de Velde is in dienst getreden bij Kebo. Hij neemt de functie in die eerder Tim Nijenboer vervulde.

➤ Meer ➤

Nieuwe accountmanager bij The Mosaic Factory

Tegeltotaal 2021 - nr. 4

© TegelTotaal

Per 12 juli is Koen van der Zanden (21) begonnen als accountmanager bij The Mosaic Factory. Koen heeft recent zijn HBO-bachelor afgerond en is dus nieuw in het vak. Hij is daarom vol energie aan de slag gegaan en zal de komende tijd zoveel mogelijk kennis opdoen over de tegelbranche.

➤ Meer ➤


Nieuwe accountmanager bij Jabostone

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

© TegelTotaal

Per 1 april 2021 is Johan de Wilde (51) als accountmanager bij Jabostone werkzaam. Samen met zijn collega Richard Minten zal hij de missie voortzetten om het assortiment van Jabostone nog meer onder de aandacht te brengen.

➤ Meer ➤

Thijs de Boer verlaat Intercodam

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Accountmanager Thijs de Boer gaat Intercodam verruilen voor een werkkring als Senior Lighting bij de verlichtingsexpert Flos. Door zijn verleden bij diverse design studio’s als Piet Boon Kitchen, TKI en Bert Franken ontwerp en realisatie, heeft hij veel ervaring met verlichting binnen de projectwereld.

➤ Meer ➤

Nieuwe gezichten aan de Amstel

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

Het team van Intercodam aan de Amstel kent een drietal nieuwe gezichten. Florien Ligthart (31 jaar) is aangetreden als accountmanager Projecten & Retail met het accent op architecten. De afgelopen jaren werkte Florien als interior designer voor internationale kunstbeurzen, tijdelijke en permanente architectuur.

➤ Meer ➤

Hecht MT bij Gebo krijgt de leiding

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

De nieuwe directeur Hans van Beek heeft het management team van Gebo uit Ede verlaten. Nu de oprichter van de Eurovitegroup Hendrik van de Beek met ingang van dit jaar een meer adviserende taak heeft, blijkt het huidige team goed in staat om het bedrijf te leiden. Het maakte een eenkoppige directie in feite overbodig en op deze wijze kunnen verschillende taken van elkaar overgepakt worden.

➤ Meer ➤

Aanvullende uitdaging!

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Klaus Bartmann heeft sinds afgelopen najaar naast zijn huidige functie als Manager Schönox Nederland bij SIKA Deutschland, de functie van Sales Manager Distributie aangenomen. Klaus is in januari 1987 begonnen op de afdeling Schönox Technical Service en kreeg een jaar later West-Nederland als buitendienstmedewerker onder zijn hoede.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Personalia
pijltje Personalia 2021
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug