Tegeltotaal 2024 - nr. 2

NIEUWS

Samenwerking PCI
en Ceves Vergeer B.V.

© Tegeltotaal

Vanaf 1 april 2024 verzorgt Ceves Vergeer B.V. de verkoop, distributie en marketing voor het merk PCI in Nederland. Al vele jaren is het Duitse bedrijf actief op de Nederlandse markt. Het heeft zich bewezen met kwalitatieve tegellijmsystemen en producten voor betonreparatie, vloerafwerking en kelder- en waterafdichting. Met de recente overname van de MBCC Group is het merk PCI onderdeel geworden van het portfolio van Sika.

Om verdere doorontwikkeling op de Nederlandse markt te realiseren, gaat Sika Nederland B.V. een vergaande samenwerking aan met Ceves Vergeer B.V. Als ervaren speler in de Nederlandse afbouwbranche kan het Deventer bedrijf de doelgroepen van PCI optimaal bedienen. Met betrouwbare logistiek, project- en verkoopondersteuning en marketing zorgt Ceves Vergeer voor de juiste dienstverlening richting handel en eindverwerker.

Het vertrouwde gezicht van PCI in Nederland, Joost Bartels, komt het team van Ceves Vergeer versterken. Alle betrokken relaties worden de komende tijd uitgebreid geïnformeerd over de nieuwe kansen die deze samenwerking biedt.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2024
pijltje TegelTotaal 2024 nr. 2
pijltje Samenwerking PCI en Ceves Vergeer B.V.
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug