Tegeltotaal 2024 - nr. 2

NIEUWS

Ergonomisch renoveren met Omnicol

© Tegeltotaal

Renoveren is een proces dat efficiënt en duurzaam moet verlopen, zonder onnodige kosten en tijdverlies. Het nieuwe systeem van Omnicol, een gietdekvloer op afschot op basis van een speciale mal, biedt hier uitkomst.

De SPM R omnimix is speciaal ontwikkeld voor deze toepassing en wordt altijd geleverd in combinatie met de herbruikbare afschotmal.

Het werd begin dit jaar getoond op de Bouwcenter Expo en wordt nu volop in de markt gebracht. Het brengt minder sloopwerk met zich mee en maakt het mogelijk om in één enkele arbeidsgang een perfect vlakke vloer te creëren met de juiste afschothoek voor de afwatering in douches en badkamers.

© Tegeltotaal

Bij renovaties van badkamers betekent dit minder overlast voor de bewoners en het heeft ook een lagere milieu-impact omdat er minder bouwafval ontstaat.

Daarnaast draagt dit systeem ook ergonomisch bij door de gemakkelijke verwerking van de SPM R ten opzichte van een traditioneel gesmeerde cementdekvloer. Met dit systeem kunnen bovendien dunnere lagen worden toegepast, wat resulteert in een lager verbruik. Het sluit naadloos aan op de andere producten in het assortiment van Omnicol, waardoor verschillende oplossingsgerichte systemen gecombineerd kunnen worden voor een hoogwaardig eindresultaat.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2024
pijltje TegelTotaal 2024 nr. 2
pijltje Ergonomisch renoveren met Omnicol
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug