NIEUWS

Samenwerking Cottoceramix
en Tile International

V.l.n.r. Thomas Kloppenburg, Nicole Twuijver en Hugo van Dijk
V.l.n.r. Thomas Kloppenburg, Nicole Twuijver en Hugo van Dijk

Cottoceramix, groothandel en specialist op het gebied van bijzondere vloer- en wandtegels, is een samenwerking aangegaan met Tile international - het moederbedrijf van o.a. Teunissen & Becking. Door deze samenwerking wordt de gezamenlijke marktpositie op het gebied van handel in bijzondere vloer- en wandtegels verder versterkt en kunnen beide bedrijven onderling profiteren van elkaars ervaring en contacten om zo de gezamenlijke groeiambities te verwezenlijken.

Nicole van Twuijver en Thomas Kloppenburg blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van Cottoceramix en het bedrijf zal onder dezelfde naam voortgezet worden. Nicole van Twuijver, directrice van Cottoceramix, licht toe: Met deze samenwerking is er voor ons bedrijf meer ruimte voor focus op verdere assortiments- en klantontwikkeling. Wij kijken er naar uit om onze klanten, maar ook die van Tile International, in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.

Reputatie

Bas ten Kate en Hugo van Dijk beamen namens het directieteam van Tile International: Cottoceramix heeft met haar specialistische kennis en expertise op het vlak van bijzondere vloer- en wandtegels een uitstekende reputatie. Onder het ondernemerschap van Nicole van Twuijver en Thomas Kloppenburg is CottoceramiX uitgegroeid tot een erkende specialistische handelsorganisatie met een modern en relevant assortiment gekenmerkt door een loyaal klantenbestand van zakelijke klanten. Met de toevoeging van deze niche producten en -kennis aan Tile International kunnen wij ons gezamenlijk klantenbestand nog beter gaan bedienen.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje Samenwerking Cottoceramix en Tile International
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug