Tegeltotaal 2023 - nr. 5

NIEUWS

TPW Omnibind nu in blauw

© Tegeltotaal

De grondering TPW omnibind wordt toekomstig geleverd in blauw. Zo zie je meteen goed waar je al een laag TPW hebt aangebracht. De nieuwe kleur is een kleine verandering die groot gemak oplevert. Het idee is ontstaan dankzij suggesties vanaf de werkvloer.

Het product is uiteindelijk in één, drie en tien liter cannetjes verkrijgbaar. Wie nog TPW omnibind in de witte kleur heeft staan, kan dit probleemloos toepassen want in de samenstelling is niets gewijzigd.
TPW omnibind is een uitgelezen product voor het voorbehandelen van diverse ondergronden, zowel binnen als buiten. Denk aan gipsblokken en gipskartonplaten, oude zandende pleisters en krijtende oude muurverflagen, en alle andere denkbare gladde, gesloten en poreuze oppervlakken. Daarnaast is dit voorstrijkmiddel uitermate geschikt voor de behandeling van oude schoorstenen tegen het doorslaan van roet.
Je brengt deze primer onverdund aan met kwast, roller of borstel als voorbereiding voor tegel- en pleisterwerk. Het dringt diep door in de poriën en blijft elastisch.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje TegelTotaal 2023 nr. 5
pijltje TPW Omnibind nu in blauw
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug