Tegeltotaal 2023 - nr. 4

NIEUWS

Agentschap Henk van Buuren opgeheven

Na bijna 40 jaar is de eigen onderneming van Henk van Buuren wegens gezondheidsredenen opgeheven. Zijn carrière begon in zijn vroege jaren door zijn taaltalent in Italië en Spanje in te zetten. Meerdere jaren werkte en studeerde Henk ter plaatse en leerde niet alleen de taal, maar ook zijn Spaanse vrouw kennen.

Terug in Nederland was hij een korte periode werkzaam in de textielbranche alvorens hij de functie opnam als directeur van Imabo in Woerden. Hier begon de passie voor de tegelhandel.
Na meerdere jaren bij Imabo begon hij als agent zijn eigen onderneming, Henk van Buuren International Agencies, en werkte nagenoeg vier decennia met veel ambitie, expertise en bevlogenheid. Hij stond bekend om zijn openhartige kritiek ook op bepaalde producten van de merken die hij voerde, waarvan Vives destijds een van de belangrijkste was. Hij bezocht steevast zijn klanten, stond op beurzen en reisde voortdurend naar Spanje en Italië.
Zijn gezondheid laat dat niet meer toe. Henk is nu met pensioen en bij gebrek aan een opvolger is het bedrijf opgeheven.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje TegelTotaal 2023 nr. 4
pijltje Agentschap Henk van Buuren opgeheven
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug