Tegeltotaal 2023 - nr. 3

NIEUWS

TegelTotaal 2023 nr. 3

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2023 nr. 3

Nieuwe inzetstukken van glas bij Tece

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

De Duitse producent Tece introduceert na de presentatie op de beurs ISH in Frankfurt een extra noviteit: nieuwe inzetstukken van gesatineerd glas voor het hele assortiment douchegoten. Deze elegante roosters hebben dezelfde uitstraling als de onlangs geïntroduceerde gesatineerd glazen wc-bedieningsplaten Tece Square.

➤ Meer ➤

Warmtepompen

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

Mensen die een appartement of huis met monumentale status bezitten, mogen de komende jaren nog gebruik maken van gasgestookte cv-ketels. Dit geldt ook voor eigenaren van huizen die binnen tien jaar op een warmtenet worden aangesloten via de gemeente. Dat schrijft woonminister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer.

➤ Meer ➤

Nieuwe expositie Tegelmuseum

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

De afgelopen tien jaar hebben Story Tiles, tegeltjes met een verhaal een markante plaats in het tableau van de Nederlandse tegels verworven. Op 23 juni werd in aanwezigheid van ontwerpster Marga van Oers de speciale tentoonstelling geopend in het Tegelmuseum te Otterlo. Het staat te boek als Hollands erfgoed met een kwinkslag naar nu, waarin gerefereerd wordt naar Nederlandse steden, maar ook komische afbeeldingen met dieren zijn zeer geliefd. Delfts Blauwe-afbeeldingen hebben eveneens een nieuwe vorm gekregen.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje TegelTotaal 2023 nr. 3
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug