Tegeltotaal 2023 - nr. 2

NIEUWS

TegelTotaal 2023 nr. 2

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2023 nr. 2

Grote omwentelingen bij MBI

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

Het uit Brabant afkomstige familiebedrijf MBI, marktleider in de productie en verkoop van betonnen en keramische tegels en stenen, kondigt een ambitieus investeringsplan aan voor een gezonde en duurzame toekomst. Om de marktleiderspositie te behouden, en tevens te kunnen blijven voldoen aan steeds hogere kwaliteits- en duurzaamheidseisen, is continu investering in de productiefaciliteiten een voorwaarde. Hierbij heeft MBI een radicale keuze gemaakt, die vergaande consequenties heeft voor de productielocatie in Veghel.

➤ Meer ➤

Groeiende vraag naar ­flexibele S2 lijmen

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

Steeds vaker wordt door verwerkers gebruik gemaakt van S2 lijmen. Belangrijke reden is de flexibiliteit, waarmee spanningen in het tegelwerk beter kunnen worden opgevangen dan met de gebruikelijke S1-lijmen.

➤ Meer ➤

Ardex brengt Stronglite Systeem uit

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

Bij renovatie van oude woningen en het verbouwen van zolders doemen allerlei uitdagingen op. Een daarvan is dat de bestaande verdiepingsvloeren vaak niet geschikt zijn voor zware vloerconstructies. Daarom heeft Ardex een systeemvloer ontwikkeld die licht van gewicht is.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje TegelTotaal 2023 nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug