Tegeltotaal 2023 - nr. 1

NIEUWS

Nieuwe gezichten
bij Villeroy & Boch Bathrooms

Charlotte Vanhamel
Charlotte Vanhamel

De Bathroom and Wellness divisie van Villeroy & Boch in Vianen verwelkomt twee nieuwe collega’s in hun salesteam: Amber Oosterling en Charlotte Vanhamel.

Amber is sinds 1 december werkzaam als accountmanager Installatie Zuid-Nederland. Ze zal in haar functie vooral contact hebben met groothandels en installateurs. Charlotte is 1 januari gestart als E-commerce manager voor Nederland en België.

Amber heeft bijna 6 jaar bij Baderie Horst gewerkt en heeft een jaar in de adviescommissie gezeten voor alle Baderie-winkels in Nederland. Ze heeft tijdens haar functie consumenten advies gegeven over badkamers en toiletruimtes, ontwerpen gemaakt en was verantwoordelijk voor de verkoop. Sinds 1 december is Amber werkzaam bij Villeroy & Boch en gaat ze aan de slag als accountmanager Installatie Zuid-Nederland.

Charlotte is al een bekende bij Villeroy & Boch, want ze heeft 5 jaar in België gewerkt. Ze is begonnen als sales promoter en is na een half jaar doorgestroomd naar de functie accountmanager voor de groothandel. Sinds 1 januari is ze overgestapt naar het Nederlandse salesteam. In deze positie is ze verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten in Nederland en België.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2023
pijltje TegelTotaal 2023 nr. 1
pijltje Nieuwe gezichten bij Villeroy & Boch Bathrooms
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug