Tegeltotaal 2022 - nr. 5

NIEUWS

TegelTotaal 2022 nr. 5

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2022 nr. 5

Webercol opnieuw in de schijnwerper

Tegeltotaal 2022 - nr. 5

© TegelTotaal

Weber Beamix heeft een oplossing gezocht om de waarden van haar eigen lichtgewicht, stofarme en flexibele Webercol LC 220 extra in de schijnwerper te kunnen zetten. Het mondde uit in een vergelijkingstest, niet door TNO uitgevoerd of door de consumentenbond. Door Weber Beamix zelf. Origineel - dat mag gezegd.

➤ Meer ➤

Beursnieuws

Tegeltotaal 2022 - nr. 5

© TegelTotaal

Het jaar begon met positieve voortuitzichten voor de Italiaanse tegelbranche, zo benadrukt Giovanni Savorani als woordvoerder van de overkoepelende tegelorganisatie Confindustria. We hadden in 2021 met 146 bij ons aangesloten bedrijven een omzet van 7 miljard euro en 20% groei waarvan 28% in eigen land. Dat was te danken aan de vorige regering die subsidies voor de bouw heeft toegekend.

➤ Meer ➤

Tece inbouwframe met hoogte 750 mm

Tegeltotaal 2022 - nr. 5

© TegelTotaal

Met het nieuwe lage inbouwframe van 750 mm biedt Tece de oplossing voor een wastafel en toilet op hetzelfde niveau, zelfs met een opzetwastafel. Dankzij de lage inbouwhoogte is het inbouwframe ook voor andere situaties geschikt.

➤ Meer ➤

Nieuw onderkomen voor Steuler Fliesengruppe groep Nederland

Tegeltotaal 2022 - nr. 5

Accountmanager Verkoopleider NL Ferry Ruiter wist tijdens de Cersaie te melden dat de architectenshowroom van de Steulergroep in Nijkerk gaat verhuizen omdat de grote formaten niet voldoende getoond kunnen worden in de huidige toonzaal.

➤ Meer ➤

Installatie ­warmtepompen van groot belang

Tegeltotaal 2022 - nr. 5

© TegelTotaal

Minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening heeft afgelopen maand de eerste deelcertificaten ‘Installeren en in bedrijf stellen van hybride warmtepompen’ uitgereikt. Het is de eerste mijlpaal in een omvangrijke operatie: de komende jaren worden duizenden monteurs klaargestoomd om in de Nederlandse woningen warmtepompen te installeren.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2022
pijltje TegelTotaal 2022 nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug