Tegeltotaal 2022 - nr. 4

NIEUWS

Liquid Design verbeterd

© Tegeltotaal

Eurocol een succesvol afwerkingsproduct. Een stijlvolle, veerkrachtige gietvloer met duurzame componenten als kurk en plantaardige olie. Liquid Design werd onlangs vernieuwd en verder verbeterd. Het resultaat: nog makkelijker verwerkbaar en het kleurenpalet kreeg een frisse update.

De tien populairste basiskleuren bleven en dit aanbod werd uitgebreid met twaalf moderne, gevarieerde kleuren.
Daarnaast zijn er voor grotere projecten ook specials mogelijk, die volgens de specifieke wensen van de klant in een groot volume kunnen worden geproduceerd.

Naast een nieuwe keuze in kleuren, werden ook de verwerkingseigenschappen verder verbeterd. Door een fijnere kurkstructuur laat de gietmassa zich nu nog vloeiender over de vloer verspreiden. Nieuw is ook dat dit uitsmeren niet meer met een spaan gebeurt, maar altijd met de 836 Decokam-houder met de 837 Decokam-inzetstrip, nummer 78. Hierdoor brengt de verwerker altijd de juiste hoeveelheid aan en bovendien is het vooraf maken van een vloerveldverdeling niet langer noodzakelijk. Het vormt een goede aanvulling voor projecten waar tegels minder geschikt zijn.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2022
pijltje TegelTotaal 2022 nr. 4
pijltje Liquid Design verbeterd
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug