Tegeltotaal 2022 - nr. 3

NIEUWS

TegelTotaal 2022 nr. 3

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2022 nr. 3

Rapport Florimgroep

Tegeltotaal 2022 - nr. 3

De Italiaanse Florimgroep behaalde in 2021 een omzet van 480 miljoen euro en publiceerde voor de veertiende keer het sustainability-rapport. Het maakt al tien jaar lang gebruik van schone energiebronnen en streeft een nul emissiebeleid na.

➤ Meer ➤

Winst voor italiaanse machines

Tegeltotaal 2022 - nr. 3

De Italianen staan nog altijd ver bovenaan als het om ontwikkeling van nieuwe machines voor de tegelindustrie gaat. De cijfers die eind juni zijn vrijgegeven vanuit Modena spreken zelfs van 39 % winst in 2021 met een omzet van € 2 biljoen, zowel in de export als in eigen land.

➤ Meer ➤

Paviljoen als present aan de stad

Tegeltotaal 2022 - nr. 3

© TegelTotaal

De viering van Valencia als wereldhoofdstad van Design 2022 werd afgelopen juni ingewijd met de opening van het paviljoen Agora Valencia ontworpen door Miguel Arraiz. Het blijkt een spraakmakend voorbeeld van keramische afwerkingen die per vlak telkens gewisseld kunnen worden. Bovendien kan het hele paviljoen, waarvan de constructie bestaat uit staal, hout en keramiek vrij gemakkelijk gedemonteerd worden en elders neergezet. Het prijkt voorlopig in het hart van de stad op de Plaza del Ayuntamiento.

➤ Meer ➤

Nieuwe showroom van Villeroy & Boch tegels en sanitair geopend

Tegeltotaal 2022 - nr. 3

Het eerste Nederlandse Villeroy & Boch Experience Centre is op woensdag 13 juli geopend in Vianen. Het voorziet in een lang gekoesterde wens om zowel architecten als particulieren in een eigen toonzaal te kunnen ontvangen voor zowel tegels als sanitair.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2022
pijltje TegelTotaal 2022 nr. 3
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug