Tegeltotaal 2022 - nr. 2

NIEUWS

TegelTotaal 2022 nr. 2

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2022 nr. 2

Nieuwe doucheoplossing van PCI

Tegeltotaal 2022 - nr. 2

© TegelTotaal

Voor trapvrije, open en gelijkvloerse douches heeft PCI het nieuwe assortiment PCI PowerBoard Waterline ontwikkeld, met drie verschillende douche-oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties.

➤ Meer ➤

Tece doucheprofiel nu ook in XXL en edel zwart

Tegeltotaal 2022 - nr. 2

© TegelTotaal

Door de toenemende vraag naar grote en barrièrevrije doucheruimten, heeft Tece haar assortiment drainprofielen uitgebreid met een lengte van 1600 mm. Men kan nu kiezen uit de lengten 800, 900, 1000, 1200 en 1600 mm. Voor een exacte inbouw zijn alle doucheprofielen eenvoudig met een handzaag op maat in te korten. De accessoires van het nieuwe profiel zijn volledig uitwisselbaar met de andere lengten. Dit beperkt de voorraad.

➤ Meer ➤

Nieuw uit België Masq Revela XL

Tegeltotaal 2022 - nr. 2

© TegelTotaal

Een relatief jong bedrijf Masq uit België brengt waterdichte wandbekleding uit met een unieke tand en groef installatiemethode, geschikt voor douches in nieuwbouw en renovatie. Deze Masq Revela tegels kunnen rechtstreeks op de bestaande tegelwand worden gelijmd of met nieten of spijkers worden bevestigd op een houten lattenstructuur.

➤ Meer ➤

Keramiek op Design District

Tegeltotaal 2022 - nr. 2

© TegelTotaal

De komende beurs Design District krijgt een stevige deelname van de keramische industrie uit Spanje, Italië en Nederland. De vaste standhouders Spadon en Cerriva tonen een waaier aan mogelijkheden en ook Royal Mosa komt met de nieuwste oplossingen op tegelgebied.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2022
pijltje TegelTotaal 2022 nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug