Tegeltotaal 2022 - nr. 1

NIEUWS

TEG001_2022

TegelTotaal 2022 nr. 1

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2022 nr. 1

Bouwbeurs verplaatst naar 2023

Tegeltotaal 2022 - nr. 1

De tweejaarlijkse Bouwbeurs, die van 18 tot en met 22 oktober zou plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, gaat niet door. In plaats daarvan richt het beursteam zich nu op een grotere editie van de beurs in 2023.

➤ Meer ➤

Schlüter opent Bekotec Center in Gent

Tegeltotaal 2022 - nr. 1

© TegelTotaal

Het eerste Bekotec Competence Center in België is geopend bij Bouwmaterialen De Groote Houtboerke in Gent. Hier kunnen klanten zich laten informeren over de klimaatregelende tegelvloer Bekotec Therm en andere systeemoplossingen voor duurzaam bouwen met tegels.

➤ Meer ➤

MBI neemt Gebo over

Tegeltotaal 2022 - nr. 1

© TegelTotaal

MBI BV uit Veghel-Meijerijstad heeft de groothandels- activiteiten & agenturen van Gebo BV uit het Ede overgenomen. De activiteiten van Gebo passen uitstekend bij de strategische ontwikkelingen van MBI oftewel van der Meijdens Beton Industrie. Deze producent van ongewapende betonproducten voor geveltoepassingen en bestrating groeide afgelopen jaren met keramiek voor buiten. Enerzijds ziet het bedrijf veel synergie in het centraal opslaan en distribueren van haar handelsproducten in Ede; activiteiten die nu bij de productievestiging in Kampen plaatsvinden.

➤ Meer ➤

Nieuwe matten van Alferpro

Tegeltotaal 2022 - nr. 1

© TegelTotaal

De Duitse producent Alferpro is vooral bekend vanwege de profielen en strippen maar breidt het segment steeds verder uit. Daar zijn nu extra elementen voor de badkamer bijgekomen en inloopmatten. Onder de noemer Alferentry komen diverse soorten losse tapijten op de markt die in maatvoering aansluiten op de profielen van de fabrikant.

➤ Meer ➤

Eurocol is 50 jaar

Tegeltotaal 2022 - nr. 1

© TegelTotaal

Dit jaar viert Eurocol haar 50ste verjaardag en dat zal gepaard gaan met veel extra activiteiten vanaf september en diverse terugblikken naar hoe deze mijlpaal behaald werd.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2022
pijltje TegelTotaal 2022 nr. 1
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug