Tegeltotaal 2021 - nr. 6

NIEUWS

Nieuwe site en
producten van Tegelvast

Gerrit Medema staat met het bedrijf Tegelvast al jaren bekend als de probleemoplosser bij tegelwerk dat reeds gelegd is. Los zittende tegels kunnen op een ingenieuze wijze weer vast komen te zitten, vandaar ook de bedrijfsnaam.

Vaak ontstaat dit euvel als de buttering floating verlijming niet 100% is en er dus hier en daar een tegel los komt. Door middel van het injecteren van een vloeibare 2-componenten hars via de voeg te komt de losse of holle tegel eenvoudig weer vast te zitten.

© Tegeltotaal

De afgelopen jaren werkte Medema aan nieuwe vondsten en dat leidt tot een antislipbehandeling met een spray op bestaande vloeren. Die bestond al, maar de huidige variant is onzichtbaar dus de tegel blijft er precies zo uitzien als voorheen. Vaak gaat het hier om kleine oppervlakken zoals een bordesje of een paar traptreden.
Voor de afdichten van draingoten komt Tegelvast met een
2 componenten flexibele epoxy waarmee het klusje vlekkeloos verloopt. En wat een heel nieuwe kijk op voegkleuren geeft is de kleurservice die in het leven is geroepen. Net als in de verfindustrie bestaat de mogelijkheid om elke gewenste voegkleur van elk merk te maken.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 6
pijltje Nieuwe site enproducten van Tegelvast
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug