Tegeltotaal 2021 - nr. 4

NIEUWS

PCI heeft Carrament geoptimaliseerd

© Tegeltotaal

De producent heeft ervoor gezorgd dat deze middel– en dunbedmortel gelijkblijvend te verwerken is en uithardt, ongeacht hogere of lagere temperaturen. Door snelle binding van het aanmaakwater is er minder kans op verkleuring bij natuursteen. Het product heeft een verwerkingstijd van ca. 90 min. en is na 4 uur beloopbaar.

Door de snelle uitharding kan op dezelfde dag nog gevoegd worden. De mortel valt ook als dunne hechtspecie te gebruiken voor het ‘nat-in-nat’ inbedden in een drainagemortel. De opbouw van vulstoffen zorgt ervoor dat ook grote zware natuursteen of keramische platen niet uitzakken.

Verpakkingen

Volledig nieuw zijn ook de verpakkingen van alle PCI-producten uit de PCI Carra-lijn in marmeroptiek, die nog duidelijker verwijzen naar het thema natuursteen.
Verwerkers hebben behoefte aan een legmortel die in alle seizoenen en bij elke omgevingstemperatuur nagenoeg dezelfde eigenschappen vertoont. PCI Carrament grijs maakt dat voortaan mogelijk. Het hardt bij 5°C net zo snel uit als bij 20°C, aldus de producent.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 4
pijltje PCI heeft Carrament geoptimaliseerd
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug