Tegeltotaal 2021 - nr. 2

NIEUWS

TegelTotaal 2021 nr. 2

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2021 nr. 2

Porcelanosa in nieuwe ­showroom TGN

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

© TegelTotaal

Tegelgroep Nederland is vergevorderd met de plannen voor een nieuw te realiseren showroom. Hier zal een bijzondere presentatie van Porcelanosa White Label worden opgenomen.

➤ Meer ➤

Franse Desvres onderdeel ABK

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

© TegelTotaal

De Franse tegelproducent Desvres valt sinds kort onder de Italiaanse ABK group die recent Gardenia Orchidea heeft aangekocht en deels het Spaanse Arbe Stolanic.

➤ Meer ➤

Saint Gobain in onderhandeling met BME

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

Vanaf begin dit jaar zijn er onderhandelingen over verkoop of fusie van Saint Gobain Nederland en de holding BME. Bij een welslagen is de bedoeling dat de Nederlandse activiteiten van SG Distributie worden geïncorporeerd binnen de holding van BME en als zuster naast de andere handelsactiviteiten in Nederland zal fungeren.

➤ Meer ➤

ABK opgenomen bij Spadon

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

Spadon Tegelprojecten voegt de collectie van ABK Stone toe aan haar programma. Keramische platen zijn een onmisbaar onderdeel in de collectie naast tegels, mozaïek en composiet.

➤ Meer ➤

PCI vaart wel onder nieuwe vlag

Tegeltotaal 2021 - nr. 2

© TegelTotaal

Er zijn dermate veel veranderingen binnen de merken PCI en THOMSIT, dat we de zaken graag even op een rij zetten. In het kantoor in Oosterhout, net ten oosten van Breda, zitten Rom Rombouts en Linda Volleberg-Schalk helemaal klaar om inzicht te geven. Linda is brand manager voor THOMSIT in de Benelux, dat vanwege dat onderscheid nu in hoofdletters geschreven staat. Daarnaast stuurt zij het lokale PCI marketing team aan. Rom Rombouts heeft de algemene leiding als business manager Benelux voor beide merken.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug