Tegeltotaal 2021 - nr. 1

NIEUWS

TegelTotaal 2021 nr. 1

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2021 nr. 1

Eigen lab van Omnicol

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Omnicol krijgt een nieuw laboratorium waar klanten een kijkje kunnen nemen om te zien hoe alle verwerkingsproducten gemaakt worden in de zin van uitgedacht.

➤ Meer ➤

Opening MBI Design Center in Amsterdam

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

MBI, dat diverse producten levert welke verwant zijn aan de tegelindustrie, heeft sinds februari een eigen Design Center in Amsterdam op een A-locatie. De producent van sierbestrating, gevelstenen en tuintegels uit Veghel heeft afgelopen jaar ongekende verkoopcijfers kunnen noteren. Hierdoor wordt MBI in staat gesteld investeringsplannen versneld uit te rollen en internationale samenwerkingen aan te gaan. Het levert onder meer een goede combinatie op met de Italiaanse keramiekproducent Florim. In die samenhang worden in het nieuwe Design Center innovaties getoond op het gebied van keramiek voor de buiten-leefomgeving.

➤ Meer ➤

Het Eureka van Medema en Koorn

Tegeltotaal 2021 - nr. 1

© TegelTotaal

Gerrit Medema en Friso Koorn, eigenaren van AfBouw-Centrum in Assen, kregen enkele weken geleden een patent toegewezen op hun innovatieve oplossing voor het aanbrengen van afschot bij douchevloeren. Het betreft een afschotmal waarmee, in combinatie met cementgebonden gietvloeren, veel sneller en minder arbeidsintensief het afschot kan worden gerealiseerd.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2021
pijltje TegelTotaal 2021 nr. 1
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug