Tegeltotaal 2020 - nr. 6

NIEUWS

Kersvers: SF Design voegmortel

© Tegeltotaal

Bij het introduceren van de nieuwe SF Design voegmortel vestigt Schönox nog eens de aandacht op de esthetische waarde ervan. Met de vrijheid één van de 17 kleuren te kiezen, kan een vloer of wand een geheel andere uitstraling krijgen, zo onderstreept de fabrikant. In dit geval komt de oplossing van een cementaire voegmortel. Aan de basis zijn innovatieve pigmenten toegevoegd.

De samenstelling biedt verder een stofgereduceerde mortel, die borg staat voor een homogeen gesloten voegoppervlak. De voeg is na uitharding water- en vuilafstotend en toont een zeer fijn voegbeeld. Het brede kleurscala volstaat om ook tegels met beton, hout of natuursteenlook van de gewenste voegkleur te voorzien. Aansprekende benamingen als platinagrijs, grafiet of havanna doen dit al vermoeden.
De SF Design is voor veel situaties geschikt, niet alleen binnen, ook buiten en bij zwembaden. Bij uitstek is de voegmortel bestemd voor niet-zuigende wand- en vloertegels. De nieuwkomer is te verkrijgen in een 2 of 5 kg verpakking.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 6
pijltje Kersvers: SF Design voegmortel
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug