Tegeltotaal 2020 - nr. 5

NIEUWS

TegelTotaal 2020 nr. 5

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2020 nr. 5

Projectenboek Refin

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

Net uit is het nieuwe projectenboek van het Italiaanse Refin. Over de hele wereld zijn met de bestaande collecties afgelopen jaar bijzondere tegelafwerkingen gerealiseerd.

➤ Meer ➤

Sicis gaat voor kunstzinnig

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

De keramische tableaus zijn helemaal terug van eigenlijk nooit weg geweest. Sicis speelt hierop in met een soort van tentoonstelling in hotel Maraca in Santo Domingo. De portretten in mozaïek maken deel uit van een expositie ter ere van de schoonheid en kracht van de eigentijdse vrouw in de Dominicaanse Republiek. Er is recent een nieuw exemplaar toegevoegd: Audacity oftewel Durf.

➤ Meer ➤

Keramische tapijten

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

Francesco de Maio is internationaal doorgebroken vanwege de reproductie van de series die de bekende designer Gio Ponti ooit maakte. Daarmee etaleert het bedrijf uit Zuid-Italië zich op diverse beurzen. Dit keer viel de eer te beurt aan de EDIT in Napels welke afgelopen oktober als designbeurs gewoon doorging.

➤ Meer ➤

Target geïnspireerd door film

Tegeltotaal 2020 - nr. 5

© TegelTotaal

De filmindustrie en de tegelwereld komen elkaar geregeld tegen in aansprekende portretten van filmsterren of beroemde affiches die in tableaus de bestendigheid waarborgen. De Targetgroup heeft afgelopen jaren alle ­mogelijkheden onderzocht om kunst en keramiek bij elkaar te brengen. Het resultaat is een nieuwe expositie in de eigen showroom met op filmscenario’s geïnspireerde series en een nieuwe catalogus, zeg maar boekwerk, waarin al dit moois verbeeld en toegelicht wordt.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug