Tegeltotaal 2020 - nr. 4

NIEUWS

TegelTotaal 2020 nr. 4

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2020 nr. 4

Overname Strikolith door Weber Beamix

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

Per 1 september zijn de aandelen van Strikolith BV overgenomen door Weber Beamix, onderdeel van de Saint–Gobain groep uit Frankrijk. Door de krachtenbundeling verstevigen beide bedrijven hun positie op de Benelux markt als producent en leverancier van bouwmaterialen voor de ruw- en afbouw.

➤ Meer ➤

Uzin Utz Haaksbergen gaat flink uitbreiden

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

© TegelTotaal

Uzin Utz (voorheen Unipro) heeft ruim 30.000 m2 grond aangekocht van de gemeente Haaksbergen. Het bedrijf huist sinds 2013 in een duurzaam pand op Stepelerveld met 12.000 m2 en heeft de extra aangrenzende terreinen nodig om toekomstplannen te realiseren.

➤ Meer ➤

‘Hollandse zuinigheid’met Coba DTA218 pastalijm

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

© TegelTotaal

Gebruik jij middenformaat tegels en zoek jij een pastalijm die nog beter aansluit bij jouw klus? Coba DTA218 is de oplossing. De nieuwe revolutionaire pastalijm is perfect geschikt is voor middenformaat tegels en voor Hollandse zuinigheid. Geld besparen en toch dezelfde kwaliteit leveren, dus.

➤ Meer ➤

Stevig inlopen met Dural

Tegeltotaal 2020 - nr. 4

© TegelTotaal

Het Duitse bedrijf Dural voorziet in veel producten die de tegelwereld ondersteunen. Dit keer staat de nieuwe inloopmat centraal. Over de capaciteiten van de deze Duraway XTRA kan het bedrijf een roman aan informatie vertellen maar kort gezegd is het vooral geschikt voor zeer zwaar belaste ruimten. Zoals autoshowrooms of vliegvelden.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 4
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug