Tegeltotaal 2020 - nr. 2

NIEUWS

Veel beurzen verplaatst

Door de onzekere situatie zijn een flink aantal beurzen veel verder vooruit geplaatst dan verwacht. Zo was de Meubelbeurs in Milaan, met veel aandacht voor tegels en sanitair, al van april naar juni verzet. De beurs is nu definitief een jaar opgeschoven, naar 13 tot 18 april 2021. Dan zullen zowel de tegel, sanitair en keukenexposities van dit jaar worden opgenomen als ook Satellite en Euroluce.

 

Cersaie naar 2021

De grootste tegelbeurs ter wereld, de Cersaie in Bologna, is definitief een jaar uitgesteld naar 27 september t/m 1 oktober 2021. De jaarlijkse beurs stond gepland voor 28 september t/m 4 oktober 2020. Omdat er grootschalige veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden om alle bezoekers verantwoord toe te laten, is gezocht naar een verschuiving in november. Dit bleek helaas niet haalbaar.

© Tegeltotaal

Er kan dus internationaal in agenda’s geschrapt worden en bijgeschreven. Het zal een groot gemis zijn voor de tegelbranche, al vinden een aantal specialisten in Nederland en België het ook wel rustig om een keer de hectiek van reizen en stands aflopen over te slaan.
Een deel zal opgevangen worden door ontvangsten in showrooms waar wij als vakblad zoveel mogelijk op zullen inspelen.

Noa

Ook de 15e editie van de NOA Vloerendag is verplaatst van eind maart naar 24 september 2020. Het is even wat langer wachten, maar het wordt een geweldig evenement voor iedereen die werk-zaam is in de monoliet-, kunststof-, gietdek-, cementdek- of terrazzobranche, zo weet ook hier de leiding enthousiast vooruit te kijken.

Design District

De geplande interieurbeurs Design District 2020 op 3, 4 en 5 juni gaat niet door en hier vond men verplaatsing naar het najaar te onzeker. Daardoor is het evenement opgeschort naar begin juni 2021 op een nog te bepalen locatie.

Material District

De geplande designbeurs Material District (voorheen Material Xperience) was eerst verplaatst naar 23 tot 25 juni, maar ook dit blijkt niet haalbaar. Volgend jaar hopen de organisatoren op een record aantal bezoekers in Ahoy in Rotterdam. De datum wordt nader bepaald.

Tour Schönox verplaatst naar oktober

De in april geplande tour van Schönox met seminar in het Louwman Museum in Wassenaar, is verplaatst naar oktober. Op een nog nader te bepalen datum worden dan de diverse producten en de verwerking ervan toegelicht. Centraal staat de familie Q met diverse egalines, lijmen en voegmiddelen. Veel aandacht gaat uit naar de lijm Q20 Hybrid, geschikt voor zowel beton als anhydriet.

De IMM Keulen, 18 t/m 24 januari 2021, staat geheel in het teken van een nieuwe aanpak met de huidige regels als hoofdthema voor een andere leefstijl en nieuwe vorm van zakendoen.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 2
pijltje Veel beurzen verplaatst
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug