Tegeltotaal 2020 - nr. 2

NIEUWS

One Smart Flooring Range van Bostik

© Tegeltotaal

In april introduceerde Bostik de ‘One Smart Flooring Range’, het vernieuwde en uitgebreide assortiment producten voor vloertechniek. Door de krachtige lay-out van de verpakkingen, heldere meertalige informatie en overzichtelijke kwaliteitsklassen is het gebruiksgemak sterk verhoogd. Dat is goed nieuws voor de verwerker, maar ook voor de tussenhandel.

Bostik levert al jaren en met veel succes een breed assortiment vloertechnische producten, zoals primers, reparatiemiddelen, egalines en lijmen. Het afgelopen jaar werd het volledige Europese assortiment tegen het licht gehouden. De producten zijn waar nodig verbeterd en er zijn krachtige, internationale namen aan gegeven, zoals Grip, Stix en Fix. Op de uniform ogende verpakkingen staan symbolen die de eigenschappen van het product duidelijk maken.

Ook is een indeling gemaakt in de kwaliteitsklassen Good, Better, Best en Special. De informatie op de verpakking staat in zes talen weergegeven, handig voor bedrijven met internationaal personeel. Door de barcode via de Smart App te scannen is uitgebreide productinformatie beschikbaar. Via de app is ook informatie over andere producten te raadplegen en kan contact worden opgenomen met de serviceafdeling.
Meer informatie over One Flooring Range op
www.bostik.nl/one-flooring.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 2
pijltje One Smart Flooring Range van Bostik
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug