Tegeltotaal 2020 - nr. 1

NIEUWS

Tegelmonsters Comet via nieuwe site

Marlene Brandsen in de showroom van Comet
Marlene Brandsen in de showroom van Comet

Het is zover: na jaren van puzzelen en uitproberen heeft Comet de juiste manier gevonden om architecten optimaal te bedienen. Tegelmonsters heet dit simpelweg en daarmee worden natuurlijk proefmonsters bedoeld. In plaats van veel architecten te bezoeken met allerlei samples van series en producten, kan de klant zich nu zelf via de site oriënteren.

Samen met een IT-er is het gebruik zo simpel mogelijk gehouden en afgestemd op zowel de architect en de aannemer die heel gericht iets zoekt voor een bepaald project, als op een ‘beginner’ in de keramische wereld.

Database

Marketing manager Marlene Brandsen is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de opzet en demonstreert enthousiast hoe het werkt. In totaal hebben we 3.000 tot 4.000 tegels in de database zitten, dus het is een soort kennisbank met filmpjes erbij om duidelijk te maken wat er mee kan. We noemen de fabrieken waar we mee werken. Ons doel is om de juiste tegel aan te kunnen bieden. Door diverse databases toe te voegen om een groter aanbod te kunnen creëren voor de architect. Mensen moeten kiezen op wat ze zien en kunnen dan een proefmonster aanvragen.

Check

Nadat is gecontroleerd of het om een professionele aanvraag gaat worden de monsters verstuurd met de informatie in welke speciaalzaak in de buurt de serie in het echt te zien valt. Het bespaart dus veel tijd en reizen voor de klant, de dealer en voor ons. Dan is het handig te weten wat de toonzaal in Groningen heeft staan en of ze de architect kunnen ontvangen.
Tegelmonsters is een modern antwoord om efficiëntie en persoonlijke klantvriendelijkheid goed in elkaar te laten passen. Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze eigen showroom hier bij Utrecht, maar voor een eerste oriëntatie is dat dus niet langer noodzakelijk.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2020
pijltje TegelTotaal 2020 nr. 1
pijltje Tegelmonsters Comet via nieuwe site
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug