Tegeltotaal 2019 - nr. 6

NIEUWS

Feest bij Grohn

© Tegeltotaal

Det Duitse Grohn, behorend bij de Steulergroep, bestaat binnenkort 150 jaar en dat wordt gevierd met een gelijknamige serie. Dit betekent een hommage aan het bedrijf in Bremen en een vooruitblik naar de komende jaren.

Dankzij de digitale technieken omvat de serie diverse invullingen die op de individuele smaak en toepassingen inspelen. Daarmee wordt vanuit Grohn direct het formaat 60 x 120 cm gepresenteerd en een nieuwe techniek om reliëf mee te nemen in de print. Met deze zogeheten Rocker kunnen dus voelbare groeven in hout of natuursteen gerealiseerd worden wat de levensechtheid verhoogt.

De serie 150 neemt hierbij ook limestone mee, al dan niet in een gezandstraalde versie en met zichtbare mineralen als fossielen. Alle series komen in gres porcellanato uit en kunnen dus zowel binnen als buiten worden toegepast, ook in 20 mm en met een R10 antislipwaarde. De serie komt uit in vijf tinten, met mozaïek en plinten. Het past uitstekend bij de nieuwe betonlook serie Rover van Grohn met formaat 30 x 60 voor wand- en vloerafwerking.
De Steulergroep is ook present op de beurs Home Expo van de Bouwcentergroep.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 6
pijltje Feest bij Grohn
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug