Tegeltotaal 2019 - nr. 5

NIEUWS VERWERKING

Nieuw egalisatiemiddel Bostik

© Tegeltotaal

Bostik produceert al jaren diverse egalisatiemiddelen voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van diverse ondergronden, zoals beton, cementdekvloer, anhydriet, hout, etc. Met de introductie van de nieuwe Bostik Polyrag FRP wordt het assortiment uitgebreid met een nieuwe egaline voor binnenvloeren.

Het bevat vier keer meer vezels dan een standaard vezelversterkte egaline en droogt supersnel waardoor het vloerveld binnen twee uur alweer beloopbaar is. De nieuwe egaline kan in een laagdikte van 1 tot 10 mm en plaatselijk tot 15 mm worden opgezet.

Glad oppervlak

De Polyrag FRP is geschikt voor vloerverwarming, kan zowel handmatig als met een pomp worden aangebracht en zorgt voor een perfect glad oppervlak dat een directe verlijming toelaat van allerlei soorten vloerbekledingen zoals pvc, tapijt, linoleum, parket, rubber, tegels of een vloerverf. De egaline kan bij uitstek ook zeer goed toegepast worden bij kritische ondergronden zonder kans op scheurvorming, zoals op houten vloeren, bij intensief verkeer of bijvoorbeeld bij zwenkwielen.
Bostik introduceerde al eerder dit jaar Premium Aware: lijmen, kitten en een PU-schuim voor alle toepassingen in de bouw zonder oplosmiddel en met de hoogste emissiecertificeringen.
Premium staat voor innovatie met de allerbeste kwaliteiten, een lange levensduur en de beste oplossing voor alle toepassingen. Aware staat voor duurzaamheid en bewustzijn.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 5
pijltje Nieuw egalisatiemiddel Bostik
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug