Tegeltotaal 2019 - nr. 5

NIEUWS

Bijzondere accenten met nieuwe kleuren Tece-doucheprofiel

© Tegeltotaal

Tece heeft de serieTece drainprofile uitgebreid met drie kleuren: Black Chrome, Gold Optic en Red Gold. Elke kleur is leverbaar in een gepolijste en geborstelde uitvoering. Hiermee komt het Duitse bedrijf tegemoet aan de wensen van architecten en opdrachtgevers ten aanzien van exclusiviteit, individualiteit en duurzaamheid.

Om een harmonieus ontwerp te creëren zijn de nieuwe kleuren afgestemd op de armaturen van Hansgrohe Axor. Bovendien zijn de wc-bedieningsplaten Tece square in dezelfde accentkleuren leverbaar. Deze slanke doucheprofielen zijn toepasbaar als alternatief voor een douchegoot.

Het profiel is leverbaar in standaard maten maar kan ook in het werk op maat worden ingekort. Hierdoor past deze dus altijd precies in elke douchebreedte. Bovendien kan het profiel strak tegen een wand worden ingebouwd. Het voordeel hiervan is, dat de tegels aan de kop- en zijkanten niet onderbroken worden. Dit is niet alleen esthetisch het mooist, het bespaart de tegelzetter ook nog eens zaag- en montagetijd. Het profiel kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de opbouw-hoogte slechts 65 mm, bij DN50 95 mm.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 5
pijltje Bijzondere accenten met nieuwe kleuren Tece-doucheprofiel
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug