Tegeltotaal 2019 - nr. 5

NIEUWS

Betting Ressing in een gloednieuw pand

© Tegeltotaal

Betting Ressing Tegelhandel blijft op het bedrijventerrein Laarberg in Groenlo, maar nu in een eigen, gloednieuw pand. De nieuwe plek is niet de enige verandering voor het bedrijf; ook het assortiment wordt uitgebreid, met name met sanitair eind van het jaar. In het verlengde daarvan presenteert het bedrijf zich in het vervolg als ‘Betting Ressing - meer dan alleen tegels’.

Bedrijfsleider Jeroen Swienink is enthousiast over het nieuwe pand en de vernieuwde klantbenadering van het bedrijf. Hij is vanaf de start, nu dertien jaar geleden, actief voor Betting Ressing Tegelhandel, waar hij begon als verkoper en sinds een aantal jaren eindverantwoor-delijke is. De klanten van Betting Ressing komen zeker niet alleen uit Groenlo en omgeving, maar uit een groot deel van Nederland, merkt Swienink.

De zakelijke klanten zijn vooral aannemers en collega handelaren, de particuliere klanten zijn vooral de klussende huiseigenaren. Aan hen verkoopt het Groenlose bedrijf niet alleen, ze worden ook geadviseerd en indien gewenst gekoppeld aan een tegelzetter dan wel een zzp’er uit eigen klantenbestand.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 5
pijltje Betting Ressing in een gloednieuw pand
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug