Tegeltotaal 2019 - nr. 5

NIEUWS

TegelTotaal 2019 nr. 5

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2019 nr. 5

Winkelen met ViSoft mandjes

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

ViSoft weet steeds strakkere stappen te maken in de richting van levensechte visualiseringen. Tijdens de Cersaie werd het allerlaatste nieuws getoond: De QR Code scannen met de smartphone via de ViSoft Basket App.

➤ Meer ➤

Onderscheiding voor Remus Aussen

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

Tijdens de Cersaie ontving Remus Aussen een onderscheiding voor het journalistieke werk dat hij voor de Bovatin heeft geleverd. Trots nam hij de oorkonde in ontvangst met de woorden dat er een opvallend goede samenwerking bestaat tussen de Nederlandse organisatie voor tegelverwerkers en de Italiaanse voorvechters van het vak.

➤ Meer ➤

Z-Tiles agent Tilelook

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

Naast de import en distributie van tegels en mozaïek heeft Z-Tiles een aanvulling gezocht in de steeds belangrijker wordende ontwerpsoftware en is nu de officiële vertegenwoordiger van de ontwerpsoftware Tilelook uit Italië. Het bedrijf demonstreerde het laatste nieuws op de Cersaie.

➤ Meer ➤

Exportmanager Aleluia hartelijk uitgezwaaid

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

Het belangrijkste gezicht naar buiten toe voor Alelua kon tijdens de Cersaie nog één keer worden gefotografeerd. António Galhardo heeft 42 jaar bij de Portugese tegelfabrikant gewerkt en vindt het met zijn 69 jaar tijd om eindelijk van zijn directe omgeving te genieten: Ik woon vlak bij zee in Aveira, maar zie die bijna nooit.

➤ Meer ➤

Mapei-Nieuws van de beurs

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

Mapei heeft een duurzaamheids- paspoort voor producten opgezet waarmee per product de voordelen ten aanzien van duurzaamheid worden weergegeven. Het bedrijf heeft 16 productlijnen, met de tegelindustrie als belangrijkste klant, waarbij producten zich ook lenen voor verwerking van andere materialen binnen de overige 15 productlijnen. Dat wordt schematisch goed getoond en in een zichtbare woonkamer of balkon toegelicht met kleine mock-ups als systeemopbouw.

➤ Meer ➤

Familie Schönox uitgebreid

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

Bij de renovatie van de tegelvloer in de Amsterdamse Bijenkorf is gekozen om met de Q6 van Schönox te werken. Kiezen uit de compacte Q-familie met slechts zes tegelijmen, was ook in dit geval gemakkelijk.

➤ Meer ➤

Nieuw egalisatiemiddel Bostik

Tegeltotaal 2019 - nr. 5

© TegelTotaal

Bostik produceert al jaren diverse egalisatiemiddelen voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van diverse ondergronden, zoals beton, cementdekvloer, anhydriet, hout, etc. Met de introductie van de nieuwe Bostik Polyrag FRP wordt het assortiment uitgebreid met een nieuwe egaline voor binnenvloeren.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug