Tegeltotaal 2019 - nr. 4

NIEUWS

Volle dag tijdwinst met nieuwe primer Forbo Eurocol

© Tegeltotaal

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe 2-componenten- epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die extreem snel droogt. Hierdoor kan al na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt. Bij een traditionele 2-componenten- epoxyprimer bedraagt de droogtijd van elke laag doorgaans 24 uur. De nieuwe 023 Euroblock Fast levert de project- of woninginrichter dus een volle dag tijdwinst op.

Met de 023 Euroblock Fast voorziet Forbo Eurocol in een duidelijke behoefte in de markt. Planningen worden steeds strakker en dus is elke tijdwinst mooi meegenomen. Het past ook in de filosofie van het merk Eurocol om bestaande producten te blijven verbeteren en het aanbod voortdurend uit te breiden. De kortere droogtijd van de 023 Euroblock Fast vraagt om een andere verwerking dan de 021 Euroblock Reno. Vanwege de snelle droging wordt de 023 aangebracht met een A2-vertande lijmkam, zodat overal een even dikke laag ontstaat.

De 021 blijft langer nat en vloeit voldoende uit om een gelijkmatige primerlaag te verkrijgen, zodat deze met een vachtroller kan worden aangebracht.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 4
pijltje Volle dag tijdwinst met nieuwe primer Forbo Eurocol
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug